dilluns, 14 de novembre del 2011

Setmana de Castanyada





















FEM PANELLETS


















SORTIDA A LA FRUITERIA




















TASTEM FRUITS DE LA TARDOR














La setmana de Castanyada va ser una setmana on vam poder gaudir d'un munt d'activitats relacionades amb la tardor.



El Dimarts vam anar a la fruiteria Los Campos i vam comprar tots de fruits de la tardor: magranes, castanyes, moniatos, carabasses, etc.. Va ser una experiència molt maca, vam sortir tots junts del tic tac agafadets a la corda i cantant cançons. En arribar a la fruiteria un era l'encarregat de demanar els moniatos, altres volien comprar magranes... tots van col.laborar molt!En arribar a l'escola vam tastar tots els fruits: uns eren dolços, altres amargs... ens va agradar manipular i tastar aquests fruits.



El Dimecres vam fer panellets!!! mmm.... les manetes ben netes.. i apa! a manipular la pasta... la vam modelar i vam fer xurros, boletes i un munt de figures. Llavors els vam passar per damunt de la xocolata o les ametlles o el coco... mmmm bonísim!! estem fets uns bons cuiners!!



El Divendres, tot i que va ploure, ens va venir a visitar la Maria CAstanyera! Ens va portar un munt de collarets amb forma de castanya i tots plegats vam ballar i cantar amb ella. A final de la tarda ja ens vam acomiadar d'ella fins el proper any... adéu Castanyera!!























































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada