diumenge, 24 de juliol del 2011

Activitats al mes de Juliol




Aquestes setmanes de Juliol hem fet moltes activitats... Us fem un petit resum:

Els Dimecres i Divendres hem gaudit dels jocs d'aigua (més endavant penjarem les fotos) i ens ho hem passat genial! L'aigua al principi estava una mica fresqueta però després no hi volíem sortir!!!

La primera setmana de Juliol la vam dedicar a l'estiu. vam projectar una pantalla gegant amb tot d'imatges d'animals del mar i vocabulari relacionat amb aquesta estació. Hem après moltes coses de l'estiu! I quina millor manera de treballar l'estiu que preparant i menjant una de les coses que més ens agrada: un gelat de xocolata! També hem manipulat sorra i petxines i ens hem refrescat manipulant glaçons de gel..



La segona setmana de Juliol la vam dedicar al material de rebuig. Vam aprofitar aquest tipus de material com paper de wc, rotllos de paper, cartrons de diferents mides per fabricar diferents titelles amb ells. Vam enganxar gomets, o paper de seda o diferents tipus de roba i ens van quedar uns titelles molt sorprenents! També vam fer la festa del paper, jugant amb paper de wc, paper de diari, papers de diferents textures... vam jugar a amagar-nos, ens vam embolicar tot el cos, ens vam fer braçalets.. va ser molt divertit!!

Totes les fotos d'aquestes activitats de Juliol les anirem penjant al llarg d'aquests dies per què us feu una idea de què bé ho vam passar!!!

petonets!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada