dissabte, 28 de novembre del 2009

El proper 17 de Desembre anem al teatre a veure el conte de Rínxols d'Or i els Tres Ossets


A l’Educació Infantil i al primer cicle d’Educació Primària, el conte esdevé una eina essencial d’aprenentatge, ja que és per si mateix un mitjà motivador pels alumnes, a l’hora d’assolir els aprenentatges escolars. El conte desperta un gran interès en els infants perquè els permet comprendre fets, sentiments propis i dels altres, convertir allò fantàstic en realitat, identificar-se amb els personatges i posar en marxa la seva fantasia i creativitat. El conte també els ajuda a resoldre conflictes, per tant també esdevé una important eina de creixement personal. D’altra banda, la música ( cançó, dansa i moviment) esdevé imprescindible en aquestes etapes. L’Educació Musical ajuda als infants a desenvolupar la seva capacitat d’expressió, comunicació i creativitat a través de la cançó, el ritme, la
dansa i el moviment. Ajuda a desenvolupar la sensibilitat del nen, i té una importància fonamental a l’hora de treballar valors com el respecte o la cooperació... La música també és, al llarg de tota l’escolaritat, i principalment en aquestes primeres etapes, un eix integrador d’altres assignatures.
L’obra Rínxols d’Or I els tres ossets combina el conte amb la música i la dansa, per tant, ofereix els avantatges d’ambdós mitjans d’aprenentatge i proporciona un aprenentatge globalitzador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada